A Csongrádi Fiaskó

A hétvégén a Felnőtt Kézilabdásaink Csongrádra látogattak. Fontos lélektani mérkőzés várt a fiúkra a  múlt heti siker után jól jött volna egy ismételt siker ami sajnos elmaradt. A játék képe alapján azt kell mondani, hogy akár meddig folyhatott volna a játék sajnos a mezőtúri csapat nem szerezhetett volna pontot… Ismét sok volt a technikai hiba viszont ami a nagyobb probléma, hogy a „hazai pálya” nem kis mértékben volt jelen a csongrádi csarnokban… Egy nagyon feszült indulatos kézilabdának nem feltétlen nevezhető mérkőzésen maradtak alul a mieink. (24 – 22) A mérkőzésről Varga Antalt kérdeztük a csapat vezetőedzőjét:

„Mérhetetlenül csalódott vagyok a csapat mutatott játéka miatt. Úgy gondoltam, hogy a múltheti győzelem erőt fog nekünk adni, de ez nem így alakult. Sajnos ilyen impotens dekoncentrált támadójátékkal nem lehet ilyen idegenbeli rangadókat nyerni ráadásul még a “szembe szél” is megnehezítette a dolgunkat ami a csongrádi csarnokban fújt és ennyi összetevő éppen elég,hogy a mérkőzést ne nyerjük meg. Érthetetlen dolog volt a számomra Farkas Norbi piros lapos kiállítása valamint a versenybíró ténykedése aki döntetlen állásnál szabálytalan kapus csere miatt büntetéssel sújtott bennünket, miközben szabályosan cseréltünk és még sorolhatnám, de akkor lehet eltiltanának. Sajnos néha nem az ellenfél okozza a legnagyobb fejtörést. Nagyon gyorsan rendet kell tennie egy-két játékosnak magában mert többet várunk tőlük és remélem ők is maguktól. Szépen lassan a fiatal játékosaink nagyobb hangsúlyt fognak kapni tőlem mivel van bennük potenciál és tűz ezt a mostani mérkőzésen is bizonyították ilyen kiélezett meccsen. A nap egyetlen pozitívuma a junior csapatunk fontos győzelme a bajnoki címhez vezető úton, gratulálok nekik!”

Köszönjük szépen az értékelést, reméljük a fiúk újra erőre kapnak és a hétvégén megmutatják hogy tudnak játszani és sikert aratnak.

Szombaton 18:00-tól a Kunszentmárton együttesét fogadják kéziseink a Városi Sportcsarnokba. Várunk mindenkit szeretettel és szurkoljunk a csapat sikeréért együtt!

Hajrá Mezőtúr, Hajrá MAFC!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top