A várva várt pillanat.

Eljött a várva várt pillanat. Szombaton elkezdődött a bajnoki szezon első fordulója. Hazai pályán fogadtuk a Békéscsabai BDSK csapatait. Először az Ifjúsági csapat léphetett pályára,ahol az adrenalin a tetőfokon volt a hosszú kihagyás után. Remek játékkal egy nagyobb arányú győzelmet tudtak a magukévá tenni. Mezőtúri AFC-Syngenta- Békéscsabai BDSK (42-23). Az Ifjúsági mérkőzés után jött a várva várt felnőtt mérkőzés, ami pikáns mérkőzést kívánt maga után. A megtelt csarnok és a hazai csapat egy emberként küzdve itthon tudták tartani a két pontot. Mezőtúri AFC-Syngenta – Békéscsabai BDSK (29-24).

A mérkőzésekről a felnőtt csapat edzőjeként debütáló Boda Péter nyilatkozott:

Ifi : Évek óta komoly csatákat vívunk a bajnoki címért a BDSK fiataljaival, ezért nagyon boldog vagyok, hiszen nekünk sem volt zökkenőmentes az Ifjúsági keret összerakása. Ma bebizonyosodott, hogy az idén egy egységes és még erősebb a csapat, mint a tavalyi volt. Komoly terveink vannak és a fiúk magasra tették a lécet. Gratulálok a csapatomnak és köszönjük a szurkolóknak, hogy ezekben a nehéz időkben is mellettünk állnak.

Felnőtt: Mindenki nagyon várta már ezt a pillanatot, amikor útjára indulhat a labda. Egy fél csapatnyi új játékos és mégis egységesebbek mint valaha. Ez volt az érzésem a felkészülés végén. Igen komoly koncentrációt igénylő meccs volt. Jól kezdtünk, azt hiszem hiába készültek a nyitott védelemre még így is beletudtuk kényszeríteni őket a technikai hibákba . Utána jött egy fáradó pont és sajnos elől se hátul nem volt meg a megfelelő koncentráció, amit az ellenfél kihasznált és feltudtak zárkózni. A második félidőben jól működött a falunk, aminek külön örülök, illetve köszöntöm a felnőtt mezőnyben Schnetter Krisztiánt, aki a joker lapunk volt a második félidőben. Az ellenfelünk a végére elfáradt, mi pedig végig tudtunk rotálni. Összességében magabiztos győzelem volt. Dolgozunk tovább és szeretném megköszönni a szurkolóknak, hogy ebben a helyzetben is dübörgött a csarnok!

Hajrá Mezőtúr, Hajrá MAFC!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top