Elkezdődött a félkészülés

Megkezdte a felkészülést az ifi és felnőtt csapatunk is a 2020/2021-es szezonra.  Július 24. én tartotta Boda Péter az első rávezető edzést. A fiúk egy hosszabb kihagyás után léptek újra pályára. Mindenkit megviselt a „kényszerpihenő” amit a COVID-19 vírus okozott. Heti 3 edzéssel kiszülnek a csapatok a szezonra. Augusztus 4.én már edzőmeccset játszott az ifi, illetve a felnőtt csapat is. A mérkőzésekről egy rövid értékelést kértünk Boda Pétertől. :

Ifjúsági mérkőzés: Már több, mint egy hete edzésben vagyunk, igaz megtépázott létszámmal. Továbbra is a gördült a gépezet, tempóval nem volt gond és élvezték a srácok, hogy végre kézilabdázhattak sípszóra. Kihagyások után észrevehető volt a befejezéseknél a hiba, látszódott, hogy a felkészülés elején járunk. Következő hetekben is lesznek edzőmérkőzések, mivel Kovács Tomika utódját, aki már alap embere a felnőtt csapatnak. Ennek ellenére örülünk,hogy több jelentkező is van erre a posztra, ami a klubb mélységét tükrözi. Dolgozunk tovább keményen és igyekszünk mindent megtenni a tavalyi eredmény megismétlésének. Utolsó sorban szeretném megköszönni az Orosháza serdülő csapatának, hogy vendégül láttak minket az edzőtáborukban és egy jó iramú mérkőzést tudtunk játszani.

Felnőtt mérkőzés : Szintén 24.-én kezdtük meg a felkészülést a felnőtt csapattal. A vírus miatt nem csak száraz edzéssel, hanem melléraktuk a labdát és a termet is. Kiváló felkészülési mérkőzés volt, mivel hidegen és idegen is felszaggatták a parkettát a srácok és a kohézió is működik, ami egy újjáépült fiatal csapatban új edzővel az első és legfontosabb. Dolgozunk tovább keményen nagy kitartással mert „egy a célunk egy csónakbak evezünk”. Itt is szeretném megköszönni az Orosházi fiataloknak, hogy vendégül láttak minket egy jó mérkőzés erejéig.

Felnőtt csapatunk Augusztus 14.én újra edzőmérkőzést jatszik.

Hajrá Mezőtúr! Hajrá MAFC!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top