Férfi felnőtt és ifi a hétvégén

A hétvégén a férfi felnőtt és ifjúsági csapataink is egyaránt megméretették magukat. A Makó együttesét fogadták a fiúk. Az ifjak ezen a mérkőzésen is sikert tudtak aratni, így megőrizvén a vezető pozíciójukat a tabella élén. Az összecsapás nagy különbséggel zárult ugyanis a mieink 45-19-es sikert arattak. Sajnos a felnőtteknek nem sikerült ilyen jól a szombati derbi. Sok hiányzóval és pontatlan játékkal játszott a hazai együttes. Rengetek kihagyott helyzet volt a mérkőzésen, gyenge védekezés és még egy piros lap is becsúszott a hazaiak részéről. Az összecsapás 36-24-es Makói sikerrel ért véget.

Az edzők értékelésére is kíváncsiak voltunk. Először a felnőttek vezetőedzőjét Varga Antalt kérdeztük:
„Mit mondhatnék? Gratulálok a Makónak! Egy sportolót idézve: „Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva…” Sajnos nálunk ebből nem sok valósult meg Nem jó érzés hazai pályán ilyen különbségű vereséget szenvedni. Sajnos csak tíz mezőnyjátékossal álltunk fel, így a második félidőre elfogytunk, és felőrölt minket a Makó. Megkönnyítettük a dolgukat azzal, hogy rengetek ziccert hagytunk ki és három hetest is elhibáztunk. Vasárnapig össze kell szednünk magunkat a Székács elleni meccsre!”

Most pedig Boda Péter nyilatkozik az Ifi mérkőzésről:
„Nyitott védekezéssel kezdtünk hátha végre nem alszunk bele az elején és ez így is lett. Jól működött a védekezés, amiből sok könnyű gólt szereztünk, nem mellesleg sokat ki is hagytunk, ebben javulnunk kell. Viszont így is elértük a 45 lőtt gólt és sikerült 20 alatt kapni, úgyhogy összességében elégedett vagyok, de sok még a dolgunk.”
Most vasárnap lépnek pályára utoljára a fiúk ebben a félévben Törökszentmiklóson. Sok sikert kívánunk nekik!

Hajrá Mezőtúr! Hajrá MAFC!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top