Férfi felnőtt és ifi idei utolsó mérkőzései

2019.12.08.-án a felnőtt férfi és ifjúsági csapataink lejátszották idei utolsó mérkőzéseiket Törökszentmiklóson. Sikeres napot zártak a fiúk, mindkét csapatunk sikert aratott a felnőttek nyolc, az ifjak pedig 5 gólos győzelemmel zárták a hétvégét. A bajnokság feléhez érve a fiatalok a tabella első helyén „tanyáznak” még a felnőttek a képzeletbeli dobogó 3. fokán állnak. Az utolsó mérkőzések edzői beszámolóit felnőtt részről Varga Antal szolgáltatja.

Varga Antal: “Örülök, hogy sikerült újra győznünk, ami a pontszerzés mellett a lelkünknek is nagyon kellett. Csapatom az egész mérkőzés folyamán hihetetlenül jó teljesítményt produkált, a védekezésünkkel, a kapusunkkal és az akaratunkkal tudtunk nyerni.”
Boda Péter: „Tudtuk, hogy egy nyögvenyelős meccs lehet így vasárnap este 7-kor. Egyébként is egy masszív jó fizikumú csapat a Székács, akik otthon mindenkire veszélyesek. Sajnos a kezdő kapusunk sérülés miatt hiányzott, ami most érződött végig. Viszont a kezdeti nehézségek ellenére szép fokozatosan átvettük az irányítást, amit hullámvölgyekkel tarkítva, de meg tudtunk tartani a végjátékig, ahol már mondhatni rutinosan lemenedzselték a srácok. Azt gondolom az 5 gólos győzelem nem tükrözi, hogy mennyire nehéz meccs volt, végig presszió alatt voltunk. Viszont, megvan a 2 pont, ami alapból is értékes mindig egy Miklósnál, viszont mivel a Békéscsaba hazai pályán botlott, ez lehet 4-et fog érni. Jó érzés, hogy az élen telelünk, de nagy felelősség is egyben, mivel kőkemény tavasz vár ránk.”

Köszönjük az egész éves szurkolást, mindenhol felhangzott a ‘Hajrá Mezőtúr’, tavasszal is szükségünk lesz rátok!
Köszönjük szépen jó pihenést kívánunk a fiúknak!
Hajrá Mezűtúr! Hajrá MAFC!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top