Nem volt könnyű a fiúk dolga

Az utánpótlás csapatainknak sűrű volt az elmúlt 2 hétvége játszottak az U14-es, az U12-es és az U11-es csapataink is. Több kevesebb sikerrel zárultak a mérkőzések bár hozzá kell tenni, hogy mos szinte mindegyik csapatunk a tabella első részében helyet foglaló csapatokkal mérkőzött meg, így nem volt könnyű a fiúk dolga. A mérkőzésekről kérdeztük az edzőket.

Az U14-es mérkőzésekről vezetőedzőjük Juhos Richárd számol be:
„Az első mérkőzésen a Nádudvar együttesével találkoztunk, akik közvetlen mögöttünk álltak a tabellán. Az első félidőben elégedett voltam a fiúkkal mindent úgy csináltak ahogy kitaláltuk és megbeszéltük. Ennek meg is volt az eredménye 11-11-es döntetlennel fordultunk félidőbe. Na de jött a feketeleves a második félidőben mintha nem is ugyanazok az emberek játszottak volna szinte semmit nem csináltak meg a megbeszéltekből és így sajnos igen nagy arányú vereségbe futottunk bele. Ami különösen bosszant, hogy a kitalált taktikánk teljesen működő képes volt és ha a srácokkal nem történik valami félidőbe akkor abszolválni tudtuk volna ezt a mérkőzést. Sajnos ez most elmaradt de Gratulálok a Nádudvarnak mert ügyes dinamikus gyerekek, akik nagyon fegyelmezetten játszottak.”
U12-es csapatunk fordulójának beszámolóit Csizmadia Tamás a csapat vezetőedzője írta:
„A hétvégén békésen került megrendezésre a fiú u12 es forduló. Az első mérkőzésen a Békéscsabai BDSK volt az ellenfelünk, ahol sikerült nagy arányú győzelmet aratnunk. A második mérkőzésen a házigazdával mérkőztünk meg, az elején jól tartottuk magunkat utána viszont a jó erőkből álló Békési csapat fel őrölt minket. Gratulálok csapatomnak. Küzdeni tudásból mindenki jelesre vizsgázott.”
U11-es csapatunk mérkőzéseiről a csapat vezetőedzőjét Juhos Richárdot kérdeztük:
„A ceglédi forduló első mérkőzésén a Törökszentmiklós együttesével szálltunk szembe. Igaz tudtam, hogy nem ez a mérkőzés lesz, ahol nekünk sikert kell aratni ugyan is a miklósi gyerekeknek heti 9 edzésük van ez köszönőviszonyban sincs a mi kettőnkkel hetente. De próbáltunk gyakorolni a fiúkkal és megcsinálni azokat a dolgokat, amiket edzésen gyakoroltunk. A második mérkőzésen már kiegyenlítettebb volt a csata. A srácok fegyelmezetten játszottak követve az utasításokat és a tanultakat alkalmazva. Meg is lett az eredménye 6 gólos sikert arattunk. Gratulálok a fiúknak és ha így folytatják akkor több ilyen sikert is fogunk még elérni!”

Gratulálunk a fiúknak csak így tovább!
Hajrá Mezűtúr! Hajrá MAFC!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top