Férfi ifjúsági 50%-os mutatóval

Ifjúsági Csapatunk az elmúlt két hétben játszott egy hazai és egy idegenbeli mérkőzést. Itthon fogadta a Kiskunmajsa együttesét idegenbe pedig Békéscsabára utazott. Sajnos „csak” egy 50%-os mutatót tudhat magáénak Boda Péter együttese a két mérkőzést figyelembevéve. Petit kérdeztük a fiúk vezetőedzőjét, hogy ő hogyan látta a mérkőzéseket.

Ifjúsági csapatunk vezetőedzőjének, Boda Péternek beszámolói:
A Tarcsa meccsről: „Szinte már tendencia sajnos, hogy az első 10 percet átalusszuk. Az időkérés után rendeztük sorainkat, és aminek külön örülök, hogy majdnem egy félidőn keresztül tudtuk gyakorolni a 7-6 elleni játékunkat, ami később hasznos lesz. Ismét magabiztos győzelmet arattunk egy jó erőkből álló majsa ellen. Hab a tortán, hogy legnagyobb riválisunk értékes pontokat hullajtott Tarcsán!”
A Békési mérkőzésről: „Három kezdőjátékosom hiányában utaztunk el a rangadóra, ami nem sok jót sejtetett ezáltal. A mérkőzést tendencionálisan rosszul kezdtük, 7-3-nál időt kellett kérnem, ami után a 7 a 6 elleni játékkal próbálkoztunk. Gyakorlatilag az egész meccsen az elején szerzett hátrányunk után rohantunk, ami teljesen felemésztette az energiánkat, mivel összesen egy cserénk volt mezőnyben. Ennek ellenére is volt lehetőségünk többször is feljönnünk 1 gólra, de kulcshelyzetekben ziccereket rontottunk, így végül a tisztes helytállás maradt. A vereség ellenére büszke vagyok a csapatomra, küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak! Ami fontosabb, hogy továbbra is mi vagyunk a tabella élén, amit szeretnénk a bajnokság legvégéig megőrizni, ám ez koránt sem lesz egyszerű. Gratulálok a csabai fiataloknak a győzelemhez.”

Nincs ok szomorkodásra fiúk, csak így tovább!
Hajrá Mezűtúr! Hajrá MAFC!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top