mezoturi-kezilabda-ferfi-szakosztaly
mezoturi-kezilabda-ferfi-szakosztaly – csapatok
mezoturi-kezilabda-ferfi-szakosztaly – eredmény
previous arrow
next arrow
Shadow

FÉRFI SZAKOSZTÁLY

NAPJAINKBAN

A Mezőtúri Kézilabda Férfi Szakosztályában jelenleg 6 csapat lép pályára hétvégéről hétvégére, edz és tökéletesíti tudását nap mint nap. Felnőtt és Ifjúsági kézilabdások, az utánpótlás csapatai FU15, FU14, FU12, FU11, mint a MAFC férfi kézilabda leendő nemzedéke. Céljuk a kézilabdában, az eltérő korosztályokból adódóan csapatonként más és más, mégis mérkőzéseiken egy valami közös.

A kézilabdát jól forgatva, minél több pontot szerezve a bajnokságokon előre jutni a mezőnyben és
elődjeikhez méltón, országosan ismert és felejthetetlen „Mezőtúri Kézilabdát” játszani.

Az NB2-es Férfi Felnőtt csapatunk idei célkitűzésében egyrészről nyilvánvalóan a minél jobb helyezés elérése szerepel, azon belül az 1-3-ig bármelyike. Természetesen a fiúk a dobogó legfelső fokára törekednek, de az idei mezőny nagyon szoros és nagyban megnehezíti a többi csapat a dolgukat. Másrészről lelkesedésükkel és példamutatásukkal, minél több tehetséges helyi kötődésű és saját nevelésű srácot szeretnének beépíteni az első csapatba. Az ifjoncok közül már vannak is, akikre számítanak!

Az NB2-es Ifjúsági csapatunk számára a cél nem lehet más az idei évben, mint a dobogó legfelső fokára való felállás. A srácok jól haladnak céljuk elérése érdekében, mivel eddig magabiztosan vezetik a bajnokságot. Nagyon összeszedett jó kis társaság az idei, akikben van potenciál a jövőre nézve. Több ifi játékos is számításba kerülhet a jövőben a felnőtt garnitúrában, természetesen ez is cél, melyért kitartóan és kemény munkával hajtanak a fiúk. A Fiú Utánpótlás 15-ös és 14-es csapatunk nagy részét ugyanazon srácok alkotják egy pár eltéréssel. Itt mind a két csapat számára hasonlóak az elvárások az idei évre, mégpedig, hogy egy stabil válogatottat tudjunk összehozni, aki megállja a helyét mind két bajnokságban. Az FU12-es és FU11-es csapatainknál most a győzelmek helyett a legfontosabb cél, hogy a gyerekek nagyszerű képzést kapjanak és megfelelően fejlődjenek. Megismerkedjenek a kézilabda fortélyaival és ebből minél többet elsajátítsanak.

„A teljesítőképességünk határa sokkal messzebb van annál, mint amit gondolunk magunkról.”
Kemény Dénes