mezoturi-kezilabda
mezoturi-kezilabda
FELHÍVÁS
„2023 A MEZŐTÚRI AFC JUBILEUMI ÉVE”

Egyesületünk 100 éves évfordulójához kapcsolódó rendezvények méltó és sikeres megrendezéséhez segítségre van szükségünk.
Tisztelettel kérjük mindazokat, akik a 100 évhez kapcsolódó egyesületi és egyéb sporttörténeti emlékekkel, újságcikkekkel, fotókkal, tárgyakkal rendelkeznek és azokat szívesen részünkre átadnák lemásolni, lefotózni illetve a kiállítás idejére biztosítani tudják.

Azok jelentkezését várjuk az alábbi e-mail cím:
mezoturisportmuzeum@gmail.com

Telefonszám:
Szűcs Lajos: +36-20/419-4242
Zvolenszki Attila: +36-70/434-9429

Köszönettel MAFC elnöksége

mezoturi-kezilabda
previous arrow
next arrow
Shadow

HOSSZÚTÁVÚ CÉLOK

A FÉRFI SZAKOSZTÁLYBAN

A Mezőtúri Kézilabda Férfi Felnőtt csapatának távlati célkitűzése adott esetben az NB1/B-ben való szereplés, ámbár ez sok tényezős dolog, viszont mindenképpen nagy előreugrás lenne Mezőtúr város életében és nyilvánvalóan a srácokéban is. Emellett, a célok között szerepel és nemcsak hosszútávon, hanem mindenkor a jövő nemzedékének kinevelése, akik a megfelelő időben méltón lépnek be a felnőtt játékosok közé. Ennek természetesen az is alapfeltétele, hogy minél több tehetséges és sportszerető fiatalt tudjanak beépíteni a férfi kézilabdások csapataiba. Az Ifik a jövőben igyekeznek pótolni az alsóbb korosztályokból a kiöregedő játékosokat és hasonló eredményeket elérni velük, illetve a jövőben egy stabil Ifjúsági csapatot építeni. A Fiúknál, az Utánpótlás U12-es és kisebb korcsoportban induló csapatainknál (FU11, FU10, FU9, FU8) egyaránt a srácok fejlődése, a kézilabda fortélyainak megismerése és minél több technika elsajátítása a fontos. Ebben korban a legformálhatóbbak és legfogékonyabbak a gyerekek, mert itt kezd kialakulni a stílusuk és a játékfelfogásuk.