Új partnerünk, a BioTechUSA!

Örömmel jelentjük be, hogy női kézilabda szakosztályunk sikeres együttműködési megállapodást kötött Európa egyik legnagyobb étrend-kiegészítő gyártójával, a BioTech USA-val!

A vállalat tevékenységében központi szerepet tölt be az sporttáplálkozással kapcsolatos edukáció, mind a hobbi-, mind az élsportolók számára.

A partnerség keretén belül a jövőben egyesületünk edzői étrend-kiegészítéssel, sportcélú táplálkozással kapcsolatban kapnak szakmai támogatást a vállalat szakértőitől.

„A BioTechUSA több, mint 20 éve van jelen az étrend-kiegészítők piacán, és ez idő alatt nemcsak termékkínálatunkat fejlesztettük folyamatosan, hanem a tudatos táplálkozással és étrend-kiegészítéssel kapcsolatos szaktudásunkat is – mondta Tóth Szabolcs, a BioTechUSA marketingvezetője. Szeretnénk ezt a több évtizedes tapasztalatot, illetve a mozgás és a kiegyensúlyozott életmód örömét minél több embernek átadni. Nagy örömünkre szolgál, hogy olyan fiatal, dinamikus, feltörekvő tehetségeket támogathatunk, mint a Mezőtúri AFC női kézilabda szakosztálya.”✨

#szponzorálttartalom #BioTechUSA #FeelingOfSuccess #kézilabda #nőikézilabda #mezőtúr

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top